window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133194875-1');

Crowdfunding 2020: musical ‘Hello Again’

/Crowdfunding 2020: musical ‘Hello Again’
Crowdfunding 2020: musical ‘Hello Again’

Help ons de voorstelling Hello Again op de planken te krijgen komende zomer.

En geniet straks mee van een unieke, hoogwaardige musicalproductie, uitgevoerd door een topcast.

Aankomende juli staat de musical Hello Again op het programma. Dwars door de twintigste eeuw heen leren we tien karakters kennen. Van een broeierige dansvloer in een New Yorkse club in de jaren ‘70 tot de laatste minuten op de Titanic in 1912: al deze mensen zijn op zoek naar connectie. De hedendaagse componist Michael John LaChiusa baseerde zijn musical op het destijds zeer controversiële toneelstuk Reigen van Arthur Schnitzler. In tien op het eerste oog losstaande dialogen zien we steeds twee personages op de dunne scheidslijn tussen liefde en lust, bang voor de eenzaamheid. Aan het einde van de scène stapt een van hen naar de volgende scène in een compleet ander decennium. De tijden veranderen, maar doen wij dat ook?

JA, IK WIL HELLO AGAIN ZIEN! IK DONEER >

De Kernploeg wil het Nederlandse musicallandschap verrijken met misschien wat onbekendere, maar zeker zo bijzondere musicals. Hello Again wordt onze vierde zomerproductie op rij. Het is zoals ieder jaar weer een enorme puzzel om een nieuwe productie van de grond te krijgen. Het is lastig subsidies voor dit soort korte projecten te krijgen, maar gelukkig hebben we al hulp van een aantal geweldige bedrijven en privé-sponsoren. Toch hebben we nog een klein stukje hulp nodig om dit project te kunnen realiseren en verantwoord te starten. Musicaltheater is een dure theatervorm om te produceren; denk naast de acteurs aan een live-orkest, vormgeving, het huren van een locatie, rechten die afgedragen worden aan de componist…

We zijn er echt bijna en staan samen met een wederom fantastische, tien man sterke cast en een geweldig zeskoppig orkest te popelen om deze nieuwe voorstelling voor jou te spelen.

Geef jij ons het laatste zetje om weer een nieuwe productie van de grond te krijgen en jezelf en anderen in juli de kans kennis te maken met de prachtige musical Hello Again?

DONEER HIER METEEN >

BEKIJK ONZE CROWDFUNDINGSVIDEO

Benno Hoogveld, Dennis Willekens en Lone van Roosendaal vertellen je graag waarom De Kernploeg deze fantastische musical voor elkaar moet krijgen!

Click hier voor onze crowdfundingsvideo >>

Contact ons

Heb je verdere vragen, wil je meer informatie over De Kernploeg of over onze producties, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande email of telefoon.

info@de-kernploeg.nl
Bel 06 - 24 62 03 57
CONTACTFORMULIER

Recensies vorige musicals

Foto’s van onze vorige producties

Musical 2019
In de media
Steun ons als fan, friend of funder. Neem plaats in de De Kernploeg!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD