window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133194875-1');

She Loves Me

/She Loves Me
She Loves Me

Een stad ergens in Europa, 1937: Amalia en George zijn collega’s in een parfumeriezaak. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Wat zij niet weten: ze delen al maanden via anonieme brieven hun diepste gedachten over het leven, literatuur en muziek en zijn inmidddels heimelijk verliefd op elkaar geraakt. Maar of ze elkaar tussen het ruziën door ooit gaan herkennen als geliefden?

She Loves Me ging in 1963 in première op Broadway. Sheldon Harnick en Jerry Bock (Fiddler on the Roof) schreven de geweldige nummers en Joe Masteroff (Cabaret) tekende voor het oergeestige en ontroerende script. Huisregisseur Benno Hoogveld werkte voor de versie van De Kernploeg samen met Nick Fleuren. De cast bestond uit Christanne de Bruijn, Freek Bartels, Joey Schalker, Desi van Doeveren, Filip Bolluyt, Dennis Willekens, Jip Bartels en Danny Houtkooper. Florus van Rooijen vertaalde wederom en Rosite van der Woude schreef nieuwe arrangementen en leidde het orkest. Verder werkten mee: Lesley Pols (decorontwerp), Glenn Hewitt (kostuums), Bart van den Heuvel (licht) en Bobby Renooij (pruiken en make-up).

Muziek

Video’s

Foto’s (door Neeltje Knaap)

Musical 2019
In de media
Steun ons als fan, friend of funder. Neem plaats in de De Kernploeg!