window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133194875-1');

Friends & Funders

/Friends & Funders
Friends & Funders

Word ook Friend of Funder

Uw plek in De Kernploeg betekent voor ons een geweldige steun in de rug en is ONMISBAAR om nieuwe producties te kunnen maken.

Er zijn ontzettend veel prachtige musicals in Amerika gemaakt in de afgelopen 100 jaar die nog nooit in Nederland te zien zijn geweest. De Kernploeg wil deze ontzettend graag naar ons land brengen: zo kan een Nederlands publiek een zo divers mogelijk musicalaanbod geboden worden. De Kernploeg brengt daarvoor de laatste jaren een groep gepassioneerde musicalprofessionals bij elkaar. We spelen onze voorstellingen in de zomer, tussen de grote producties in de reguliere theaterseizoenen door.

Musical is een relatief dure theatervorm om te produceren: over het algemeen werken er veel meer mensen aan mee dan bijvoorbeeld bij toneel (denk aan bijvoorbeeld een extra orkest). Daarnaast zijn er kosten voor decor, licht, geluid en kostuums en het huren van een locatie. We vinden het belangrijk om de entreeprijs onder de € 30,- te houden, zodat iedereen kan genieten van onze voorstellingen.

Is er in Nederland wel ruimte voor dit soort klein-maar-fijn initiatieven met een missie?

Een voortbestaan in de kunstsector is niet gemakkelijk. Dat werd helaas recent bewezen door het verdwijnen van het M-lab in Amsterdam en een aantal kleinere producenten en initiatieven.

De Kernploeg is al enkele jaren actief en heeft door keihard te werken inmiddels een bepaalde gunfactor bij publiek, pers en artiesten opgebouwd. Ons initiatief en de voorstellingen worden zeer goed ontvangen door pers én publiek. We beseffen terdege dat dit geen garantie is voor een zorgeloze toekomst. Elke voorgenomen productie is en blijft een spannend avontuur, waarbij we blijven geloven in ons ‘missie’: Nederland kennis laten maken met onbekende Amerikaanse musicals, in kleine produties tegen een betaalbare entreeprijs. Maar naast de inkomsten uit kaartverkoop is uw financiële steun, zonder overdrijven, onmisbaar. Help ons dus dit voor elkaar te krijgen!

Steun onze missie en sluit u aan bij De Kernploeg, als friend of funder!

Wij kunnen niet zonder uw hulp. Het is ontzettend moeilijk om nieuwe producties van de grond te krijgen. We hebben uw steun nodig!  Sluit u  aan bij De Kernploeg, als friend of als funder: zo koppelt u uw naam aan een prachtige kunstvorm, u maakt een statement en laat Nederland kennismaken met verborgen musicalparels én u helpt een groep gepassioneerde en zeer gedreven makers en artiesten dit voor elkaar te krijgen.

Ja, ik wil De Kernploeg supporten

Contact ons

Heb je nog verdere vragen, wil je meer informatie over De Kernploeg of over onze producties, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande email of telefoon.
info@de-kernploeg.nl
Bel 06 – 24 62 03 57
CONTACTFORMULIER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van De Kernploeg? Schrijf je dan hieronder in.

Musical 2019
In de media
Steun ons als fan, friend of funder. Neem plaats in De Kernploeg!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD