window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133194875-1');

Support ons

/Support ons
Support ons

Als Friend kunt u ons steunen als

 • SUPPORTER, vanaf € 50,-

  Wij vermelden, indien u dit wenst, uw naam op onze website. Uiteraard hoort u als eerste het laatste nieuws over de voorstellingen.

 • FAN, vanaf € 250,-

  U ontvangt 50% korting op de aanschaf van 2 kaarten voor één van onze voorstellingen. Wij vermelden, indien u dit wenst, uw naam op onze website. Uiteraard hoort u als eerste het laatste nieuws over de voorstellingen.

 • FRIEND, vanaf € 500,-

  U ontvangt twee kaarten voor de speciale friends&fundersavond op vrijdag 5 juli (of een andere voorstelling). Wij vermelden, indien u dit wenst, uw naam op onze website. Uiteraard hoort u als eerste het laatste nieuws over de voorstellingen.

Als zakelijk sponsor kunt u ons steunen als

 • FUNDER, brons + € 1.000,-

  U krijgt twee kaarten voor de speciale friends&fundersavond op vrijdag 5 juli(of een andere voorstelling). Wij verwelkomen u die avond met een drankje en een hapje. Daarnaast vermelden we uw naam of uw logo op onze website en waar mogelijk op onze publicaties. We houden u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze voorstellingen.

 • FUNDER, zilver + € 2.500,-

  U krijgt vier kaarten voor de speciale friends&fundersavond op vrijdag 5 juli of de première op zaterdag 6 juli(een andere datum is uiteraard ook mogelijk). Wij verwelkomen u die avond met een drankje en een hapje. Wij nodigen u exclusief uit voor het bijwonen van een repetitie in de repetitiestudio, een fase in het maakproces waar normaal niemand welkom is! Daar stellen wij u voor aan onze sterrencast. Daarnaast vermelden wij uw naam of uw logo op onze website en waar mogelijk op onze publicaties. En u bent als eerste op de hoogte van al het nieuws!

 • FUNDER, goud + € 5.000,-

  U krijgt zes kaarten voor de speciale friends&fundersavond op vrijdag 5 juli of de première op zaterdag 6 juli(een andere datum is uiteraard ook mogelijk). Wij verwelkomen u die avond met een drankje -en een hapje. U ontmoet onze cast en krijgt uitgebreid de mogelijkheid met hen op de foto te gaan. Daarnaast woont u een exclusieve repetitie bij waar ook de pers aanwezig zal zijn en zo bent u de allereerste die de uitvoering van onze nieuwe voorstelling ziet! We vermelden uw naam of uw logo op onze website en waar mogelijk op onze publicaties. We bespreken graag nog met u hoe we nog iets extra voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem plaats in De Kernploeg en meld u aan als FRIEND of FUNDER!

U kunt als Friend uw financiële steun eenvoudig invullen via het online aanmeldformulier. U kunt ook ons schenkingsformulier downloaden, invullen en ons per mail toesturen. U ontvangt natuurlijk een reactie van ons en we bedanken u bij voorbaat.

Wilt u toetreden als Funder? Neemt u dan even contact met ons op om alle details verder te bespreken.

We hebben ook een brochure (Friends & Fundersmenu) voor u , met alle mogelijkheden om ons te supporten, zie hiervoor bij Downloads.
Voor alle overige vragen over het (financieel) steunen van onze missie kunt u contact opnemen met Dick van Harten (telefoonnummer 06-54 21 48 73) of Henk-Jan Ven (telefoonnummer 06-51 26 65 37) of via info@de-kernploeg.nl .
Hoe dan ook, we verwelkomen u graag bij De Kernploeg. Hartelijk dank!

Online aanmeldformulier voor Friends

Contact ons

Heb je nog verdere vragen, wil je meer informatie over De Kernploeg of over onze producties, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande email of telefoon.
info@de-kernploeg.nl
Bel 06 – 24 62 03 57
CONTACTFORMULIER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van De Kernploeg? Schrijf je dan hieronder in.

Downloads

Friends&Funders-menu
Schenkingsformulier
Musical 2019
In de media
Steun ons als fan, friend of funder. Neem plaats in de De Kernploeg!
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD